Bilder från vårt besök!

2011-03-24 @ 18:16:24 Permalink Kabom Kommentarer (0) Trackbacks ()

Som Julia just skrev blev det ett väldigt lyckat besök. Efter varje gång tycker man att: "Den här gången var den bästa", och det gör jag även nu. Det låg som sagt mycket barn inne. Fler barn än någongång tidigare vilket var så otroligt givande! Det låter så klyschigt att säga "så givande", men det var precis var de var. En från personalen sa idag att vi borde skriva att vi gör barn friska. Det känns helt fantastiskt att höra! Att vi inte bara får dem att glömma sjukhuset för en stund utan kanske till och med är med och påverkar så de blir friska.

Jag ska inte ljuga och säga att man varje gång innan ett besök är 100% laddad. Det är man inte alltid, vilket är helt mänskligt. Men när man går därifrån efter en dag på sjukhuset ångar man inte en sekund att man åkte dit. Det är givande!

Det är mycket uppoffringar som  ligger bakom vårt projekt. Vi har fått ägna såååå mycket fritid för att kunna genomföra detta. Mer än man säkert kan förstå. Det kan verka lätt att "gå dit och klä ut sig och leka en stund" men det är så mycket mer än så. Förutom att det är våran fritid som går åt till detta ligger hårt arbete bakom kostymer, alla leksaker, ja till och med sminkningarna. Vi står i ca en timma innan ett besök i omklädningsrummet och lägger ner själ och hjärta för att se "perfekta" ut.

Så varför gör vi de? Vad får vi för det?

Jo, precis som vi skrev i våran rapport är ett enda sjukt barns leende nog som lön.

Jag är så sjukt glad att jag har fått vara med om det här, det kommer att vara ett minne för livet!

/Susanna (Kabom)


Blomman och Kabom redo att busa!


Ett uhmm.. väldigt snyggt egopic på oss i hissen upp till avdelningen!


Vi som skulle göra en så sjukt snygg bild i korridoren! Fokuset blev inte så lyckat dock..

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback